Verkeersregelaars


Veiligheid voor alles!

 

Vrijwilligers

 

Elk jaar worden er vrijwilligers ingezet die een instructie hebben gevolgd via het online verkeersregelaars examen. Deze vrijwilligers zorgen dat de wandelaars veilig kunnen wandelen. Alle verkeersregelaars dragen een officieel verkeersregelaars hesje.

Per 1 oktober 2017 worden er geen pasjes meer verstrekt door SVNL. Dit is een wetswijziging die van kracht is. Verkeersregelaars dragen dan geen Pas meer. Er is wel bekend wie de aangestelde verkeersregelaars zijn bij de vergunning van het evenement.

Spelregels

 

De verkeersregelaars mogen tijdens het evenement als er calamiteiten zijn van overige verkeers deelnemers het incident melden bij de Politie. Deze overtreders krijgen dan een boete. Het niet luisteren of opvolgen van instructies van een verkeersregelaar kunnen zeer hoge boetes opleveren!

 

Communicatie

 

Tijdens het evenement staan de verkeersregelaars en het bestuur met elkaar in contact met Portofoons. Sinds 2013 worden de Portofoons grootschalig ingezet. Zo kunnen we snel reageren bij eventuele calamiteiten.  

 

Veiligheid staat bij ons in een hoog vaandel.

Print Friendly, PDF & Email