Informatie
Wijziging wet verkeersregelaars
Per 1 oktober 2017 worden er geen pasjes meer verstrekt door SVNL. Dit betekend dat de verkeersregelaars GEEN pasjes meer dragen tijdens evenementen. De pas is afgeschaft in de nieuwe wet. De verkeersregelaars zijn vermeld in de verleende vergunning.
Er word uitdrukkelijk verzocht om de start tijden te hanteren. Elk jaar gaan we daar streng op toezien. Kom NIET eerder op de Markt dan aangegeven. Het heeft geen zin om vroeg naar de Markt te komen om eerder te starten. Als men aan de exacte tijden houd dan is de doorstroming optimaal zonder lange wacht tijden. Kom je op tijd, kun je bijna meteen vertrekken.
Rustplaats voor scholen, denk er aan dat U aan de goede kant van de weg Uw rustplaats opstelt zodat de kinderen niet over hoeven te steken. Het komt te vaak voor dat de rustplaats aan de verkeerde kant staat. Zorg er ook voor dat de rustplaats niet de overige wandelaars hindert (opstopping, versmalling etc ). Er word gecontroleerd door de verkeersregelaar’s of de rustplaats op een goede plek is. Als de verkeersregelaar een andere plek aanwijst dan deze aanwijzing  opvolgen. Het is immers voor de veiligheid van de kinderen.
Medaille omruillocatie: Woensdag 13 juni 2018 13:30-15:30, Visscher Sport (Steenwijkerdiep).
Ga niet buiten deze dag/tijden naar de winkel om medailles te ruilen. Het is de bedoeling dat de vrijwilligers van de avondvierdaagse dit regelt en niet de medewerkers van Visscher Sport.
Voorinschrijving gemeentehuis: Woensdag 30 mei 2018 tussen 10:00-12:00 en 13:30-15:30
Startkaarten ophalen en inschrijvingen. Bij contante betaling, graag gepast betalen en briefjes niet hoger dan 50 euro.
Wandeldata voor 2016: 6, 7, 8 en 9 juni
Wandeldata voor 2017: 12, 13, 14 en 15 juni
Wandeldata voor 20184, 5, 6 en 7 juni
Wandeldata voor 201917, 18, 19 en 20 juni
Wandeldata voor 2020: 8, 9, 10 en 11 juni ( EK Voetbal begint op 12 juni )
Wandeldata voor 2021: Word nog vastgesteld
Controleposten: Hier worden de startkaarten geknipt ter controle. De controle posten staan elke dag ergens herkenbaar langs de route. Behalve wanneer we te weinig vrijwilligers hebben. De controle knipjes worden dan bij de binnenkomst afgeknipt.

Uitdelen van flyers aan de wandelaars

Over het algemeen bepaald de organisatie van het evenement of er gevent of geflyerd wordt. In verband met het verantwoordelijk zijn van het opruimen van afval willen we als organisatie liever niet dat er een dergelijke actie plaatsvind.

Er is geen vergunning voor nodig, de meeste verenigingen/organisaties vragen eerst toestemming aan de organisatie van het evenement.

 

Wij, als Avondvierdaagse van Steenwijk, verlenen geen toestemming aan het venten of flyeren tijdens de wandeltocht.

Bankrekening nummer
IBAN: NL24 RABO 0385 2300 79
Avondvierdaagse Steenwijk
Vermeld uw Inschrijfnummer (Indien bekend, en anders duidelijk uw naam of groepnaam)

Het Internet Huis
AktiefInDeKop
Gemeente Steenwijkerland
  Bloemisterij Gaal  

        

 
Wij bedanken alle adverteerders in onze evenementenkrant
Print Friendly, PDF & Email